Waarom zijn er zulke grote prijsverschillen voor handwarmer?

Omdat de meeste van hen worden vervaardigd door dezelfde fabrikanten.

Dus mijn hand warmere shopping gids is om u te laten zien welke hand warmer, vond ik de beste, meest populaire en duurste in de markt. Ik heb ook uitgelegd hoe je een handwarmer te kopen tegen een goede prijs (zonder een groot prijsverschil). Alle van de hand warmer hieronder vermeld is niet gemaakt door hetzelfde bedrijf, ik heb alleen die hand warmer dat ik in staat ben om te testen in de test keuken (in mijn huis, natuurlijk) en ik heb geprobeerd op mijn eigen handen. 1. Jupyter Notebook door Google: De hoogste prijs die ik online gevonden is voor deze hand warmer, dat is voor de Jupyter Notebook notebook. De prijs voor een Jupyter notebook is ongeveer $ 20. Ik ben een grote fan van Jupyter notebooks en het feit dat ze in staat zijn om al hun eigen functies te doen met de standaard Jupyter notebook is echt interessant. Tot nu toe heb ik geprobeerd om het te gebruiken met een heleboel verschillende toepassingen, maar ik heb niet in staat geweest om het goed te laten werken op mijn laptop. Het notitieboekje heeft een aantal rare eigenaardigheden. Dabei ist es vermutlich sinnvoller als Strandtas Met Naam. Ik kon slechts een paar bugs in de notebook die ik mezelf kon repareren met een aantal Python-code, maar anders dan dat, het was vrij moeilijk te installeren, en het werkt nog steeds niet goed. Ik weet niet waarom het nog steeds niet werkt. Als iemand een werkende notebook dat ze hebben veel werk in, voel je vrij om te vragen om een kopie!

Dit bericht is onderdeel van een serie die ik doe waar ik praktische tips over het gebruik van Python te geven. De serie zal onderwerpen behandelen zoals het gebruik ervan in het echte leven. Het zal erg handig zijn als je een Python-toepassing moet uitvoeren zonder een GUI of een webbrowser te gebruiken.

Een virtuelev instellen voor Python¶

Laten we hiermee beginnen, zullen we? Om te beginnen, laten we een virtuele env maken met virtualenv, laten we dan aan de slag gaan.

U python en virtualenv installeren met pip, maar wat ik doe is: 1. Download de vereiste afhankelijkheden voor uw OS 2. Pak de pakketten uit en voeg ze toe aan je pad 3. Installeer virtualenv 4. Start Virtualenv met: 5. In het terminaltype: 6. U wordt begroet met een tekst met de naam "default-environment" en een link naar de nieuwste versie. Nu moet u dit standaardomgevingsbestand openen. In mijn geval is het bestand / open. Het bestand heeft de naam "init.vdf" of "init", afhankelijk van de versie die u uitvoert. Ga naar het bestand, maak een nieuw tekstbestand genaamd "init.vdf", met de gewenste naam en een eenvoudige beschrijving. Ik zal de naam "HwT1" gebruiken voor deze tutorial. Wijzig het pad en de naam van het bestand naar degene die ik hier heb gegeven: ~/Documents/GuitarFreaks/HwT1.vdf (Voor OS X)

(Voor OS X) ~/Documents/GuitarFreaks/HwT1.vdf (voor Windows)

(Voor Windows) ~/Documents/GuitarFreaks/HwT1.vdf (Voor Linux)

(Voor Linux) ~/Documents/GuitarFreaks/HwT1. Hierdurch ist es offensichtlich sinnvoller als handwarmer vergelijk. vdf (Voor Android) Zet nu dit "init" tekstbestand in uw thuismap. Zorg ervoor dat u het op een plaats waar u het zult onthouden, en maak een map "HwT" in uw "home" map. Ik maak een map genaamd "HwT" in mijn "home" map (het is de laatste).